TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE www.arongalanton.ro

Site-ul www.arongalanton.ro este proprietatea SCPA Aron, Galanton & Asociatii, numita in continuare „ARONGALANTON”. Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul www.arongalanton.ro , numit generic in continuare si „site-ul”.
Email contact: office@arongalanton.ro

Accesul si utilizarea site-ului www.arongalanton.ro se face sub autoritatea acestor reguli, in termenii si conditiile de mai jos. Utilizarea site-ului, logarea si accesul la servicii presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

ACCES
Scopul permis pentru utilizarea acestui site este obtinerea de informatii online. Orice utilizare in alte scopuri decat acesta nu este permisa.

Pentru a obtine acces la site, si deci la serviciile si informatiile puse la dispozitie prin el, trebuie sa obtineti acces la World Wide Web, direct sau cu ajutorul altor dispozitive prin care se pot accesa servicii Internet, platind orice taxa asociata cu acest acces. In plus, trebuie sa aveti la dispozitie tot echipamentul necesar pentru a realiza aceasta conexiune la World Wide Web, inclusiv un computer si un modem sau alt echipament de acces.

ARONGALANTON nu isi asuma responsabilitatea pentru securitatea acestui site sau a liniei dvs. de comunicare cu acesta.
Prin termenul „utilizator” al acestui site se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa acest site.

DREPTURI DE AUTOR, MARCA SI PROPRIETATE INTELECTUALA

ARONGALANTON ofera acces liber la site-ul www.arongalanton.ro si va autorizeaza sa vizualizati, imprimati si sa transmiteti informatii existente pe site doar in scopuri personale, noncomerciale.

Toate drepturile patrimoniale de autor pentru informatiile existente pe acest site sunt detinute de ARONGALANTON sau de partenerii sai. Niciun material editorial (text) de pe acest site (produs de angajati, colaboratori sau afiliati ai ARONGALANTON) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara explicita, prin acord scris cu ARONGALANTON sau partenerii sai. Aceasta regula se aplica si in cazul materialelor editoriale de tip video sau audio, produse de catre ARONGALANTON si expuse pe site.

Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea ARONGALANTON sau a clientilor sai.

Este interzisa crearea de legaturi cu site-ul www.arongalanton.ro ale altor site-uri, sau invers, fara un acord prealabil, scris al ARONGALANTON. In situatiile in care acest lucru se intampla fara acordul scris explicit al ARONGALANTON, acesta nu isi asuma responsabilitatea pentru site-urile neafiliate cu care site-ul www.arongalanton.ro ar putea fi legat, pentru materialele postate pe acest site de catre alte persoane decat cele autorizate de ARONGALANTON si isi rezerva dreptul de solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare orice actiune de acest tip, care nu are acordul sau prealabil.

ARONGALANTON sau terte parti pot furniza autorizat, prin intermediul site-ului, legaturi („link”-uri) catre alte pagini sau resurse World Wide Web. ARONGALANTON nu garanteaza, nu este si nu poate fi facut responsabil in niciun fel de disponibilitatea acestora, de forma, continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe site-urile respective. ARONGALANTON nu va fi responsabil sau pasibil de a plati despagubiri, direct sau indirect, pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile, continutul, bunurile sau serviciile puse la dispozitie de site-urile respective.

Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea unei parti a serviciilor, accesul sau folosirea serviciilor sau informatiilor puse la dispozitie de ARONGALANTON prin intermediul site-ului intr-un mod care violeaza legislatia romaneasca sau internationala in materie de drept de autor si proprietate intelectuala, implica raspunderea civila sau penala pentru astfel de actiuni.

ARONGALANTON isi rezerva dreptul de a impiedica prin orice mijloace accesarea si utilizarea acestui site daca exista dovada ca scopul este distrugerea sau alterarea site-lui, a continutului sau securitatii acestuia sau incercarea de a ataca sau discredita ARONGALANTON sau partenerii sai, produsele, serviciile si angajatii acestora si de a de solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a persoanelor implicate.

Orice eventual litigiu in legatura cu acest site este de competenta instantelor de drept comun din Romania.

REGULI DE UTILIZARE
Nu sunt permise:

 • copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau pastrarea, prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau computerizate, a materialelor si informatiilor existente pe acest site, asupra carora ARONGALANTON detine in exclusivitate toate drepturile de autor;
 • incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul acestui site, stergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate, sau incercarea de a actiona in acest scop;
 • incercarea de a scana, sonda sau a testa vulnerabilitatea oricarui sistem din reteaua ARONGALANTON sau a retelei ARONGALANTON sau accesarea oricaror servere sau servicii din reteaua ARONGALANTON care nu sunt publice, fara autorizatie;
 • incercarea de a interveni in functionarea serverelor de hosting sau in reteaua ARONGALANTON prin orice mijloace, inclusiv atacarea acestora prin „flooding” sau „DOS”;
 • folosirea oricaror adrese de e-mail publicate prin intermediul site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale („spamming”) sau pentru orice alt scop in afara de trimiterea de e-mailuri personale justificate, fara acordul scris al posesorilor acestor adrese;

Violarea oricarei dintre aceste reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau penala. ARONGALANTON va investiga faptele care implica asemenea incalcari, cooperand cu autoritatile pentru prevenirea sau impiedicarea unor astfel de incalcari.

DISPONIBILITATEA SERVICIULUI

ARONGALANTON isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui site, cu sau fara o notificare prealabila.

ARONGALANTON nu este raspunzator fata de utilizator, orice terta persoana fizica sau juridica sau institutie pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului.

ARONGALANTON poate schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a site-ului. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest site si nu au caracter retroactiv.

ABSOLVIREA DE RASPUNDERE
Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca intelegeti ca sunteti de acord cu urmatoarele: utilizarea site-ului se face pe propria raspundere. ARONGALANTON se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la, garantiile indirecte de vanzare sau conformitate cu specificatiile pentru un anume scop. ARONGALANTON nu ofera nici o garantie ca:

 • informatiile vor implini toate cerintele dumneavoastra;
 • serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori;
 • rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea informatiilor site-ului vor fi corecte sau de incredere;
 • calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau altor materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului, va satisface toate cerintele;
 • orice eroare de program va fi corectata.

Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau retelei de pe care acceseaza site-ul sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descarcarii de informatii si servicii din continutului site-ului. Niciun sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de la site-ul ARONGALANTON sau prin intermediul serviciilor site-ului, nu constituie o garantie, daca nu este stipulata expres in Termenii si conditiile de utilizare.

LIMITAREA RASPUNDERII

ARONGALANTON nu va fi raspunzator pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar daca ARONGALANTON a fost informata anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:

 • utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului;
 • costul procurarii de bunuri sau servicii complementare rezultand din orice bunuri, date, informatii sau servicii achizitionate sau obtinute, mesaje primite, tranzactii incepute prin/ de pe site-ul ARONGALANTON;
 • acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;
 • declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului;
 • orice alta problema legata de serviciile site-ului.

Daca se considera ca orice material pus la dispozitie pe site, postat de ARONGALANTON, de catre terti sau utilizatori, violeaza drepturile de autor sau orice alte legi in vigoare, este necesara semnalarea acestei situatii la adresa office@arongalanton.ro

Pentru sectiunile site-ului care pot cuprinde opinii ale cititorilor, raspunderea asupra continutului opiniilor revine in intregime autorilor acestora. ARONGALANTON isi rezerva dreptul de a nu face publice acele opinii care contravin termenilor si conditiilor de utilizare sau pe care le considera daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, partenerilor sau tertilor.

Acest site este oferit in aceasta forma fara alte garantii. ARONGALANTON nu este si nu poate fi facut responsabil pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui site sau ale continutului sau.

CONFIDENTIALITATE SI INFORMATII PERSONALE

Informatiile personale puse la dispozitia site-ului ARONGALANTON  pentru a putea primi sau utiliza unele servicii sunt protejate in conditiile legii Legea 677/2001.

Prin completarea campurilor din formularele de contact on-line utilizatorii sunt de acord ca datele personale pe care le inregistreaza sa intre in baza de date ARONGALANTON  si sa primeasca mesaje cu privire la produse si servicii, promotii, concursuri sau orice alte actiuni editoriale si de marketing desfasurate in viitor de catre ARONGALANTON si de partenerii sai agreati.

La solicitarea explicita a utilizatorului adresata la office@arongalanton.ro, ARONGALANTON  se obliga sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime si sa inceteze prelucrarea datelor personale ale utilizatorului, in mod gratuit, datele personale conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ARONGALANTON se obliga sa nu faca publica adresa de e-mail a utilizatorilor si sa nu o dezvaluie unei terte parti, daca aceasta nu se afla intre partenerii agreati in mod expres, in afara cazului in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea si/sau procedurile judiciare.

ARONGALANTON nu raspunde de atacurile avand ca scop furtul sau vandalismul si care ar putea conduce la dezvaluirea sau compromiterea datelor.

ARONGALANTON nu-si asuma niciun fel de responsabilitate pentru situatiile in care utilizatorul isi publica adresa sau orice alte date personale, din proprie initiativa, intr-un mesaj public, pe oricare dintre paginile ARONGALANTON.

Politica site-ului www.arongalanton.ro este de a nu accepta sau de a nu lua in consideratie materialele nesolicitate. Daca utilizatorii site-ului trimit astfel de materiale, ARONGALANTON isi rezerva dreptul de a considera aceste materiale neconfidentiale si lipsite de protectia drepturilor personale sau de proprietate. Astfel de materiale si drepturi devin proprietatea ARONGALANTON, libera de orice pretentii emise de o persoana sau un grup de persoane, putand fi utilizate in orice scop de catre ARONGALANTON, fara fara obligatia de a acorda compensantii pentru utilizarea lor.

www.arongalanton.ro foloseste „cookies” pentru a identifica utilizatorii. Acestea nu contin niciun fel de date personale ale utilizatorului si nu prezinta risc in cazul in care sunt interceptate de terte parti. Daca browser-ul este configurat sa nu le accepte, anumite pagini pot sa nu functioneze partial sau in totalitate.

Pe site-ul www.arongalanton.ro pot fi prezente reclame si/sau legaturi catre pagini ale unor terte parti, inclusiv parteneri, furnizori de publicitate sau sponsori. Informatiile furnizate unor pagini externe nu se afla sub controlul ARONGALANTON si orice publicare a unor date personale pe alte pagini de pe Internet se face pe propriul risc.

ARONGALANTON isi rezerva dreptul de a modifica, revizui, completa aceste reguli in orice moment. Orice modificare va fi facuta publica in aceasta pagina si va intra efectiv in vigoare din momentul postarii ei pe site.

Copyright © 2021 www.arongalanton.ro