Mihaela Galanton: “Tehnologizarea avocaturii nu este doar un curent nou care se va estompa cu timpul, ci este o realitate dezirabilă în condițiile unei optime utilizări a resurselor digitale”

Interviu oferit de către: Mihaela Galanton, Managing Partner Aron Galanton și Mircea Ivan Aron, Managing Partner Aron Galanton

Privind comparativ piața de avocatură din Timișoara cu aceea din București, putem răspunde destul de facil și, în același timp precis, că există în continuare nu numai loc, ci chiar un necesar de dezvoltare. Desigur că nu întâmplător unele întreprinderi de dimensiuni considerabile din Timișoara se orientează în procurarea serviciilor avocațiale către piața din București, tendințe similare fiind actuale și în celelalte centre dezvoltate precum Cluj sau Iași.

Avocatura de business din Timisoara se profesionalizeaza si digitalizeaza in ritm alert

Interviu acordat: Dr. Mihaela Galanton, Managing Partner Aron Galanton & Asociații

Într-o perioadă cu provocări și disfuncționalități existențiale în care s-au manifestat acut simptomele pandemiei în spectrul vieții economico-sociale, pot spune, fără ezitare, că am traversat cu succes anul 2022 Nu neg însă că deriva de la o normalitate în care eram cantonați și-a pus amprenta asupra modului în care ne-am desfășurat activitatea.

ARON GALANTON & ASOCIAȚII – „Consider că pandemia a eclipsat arta discursului oratoric.” dr. Mihaela Galanton, Managing Partner ARON GALANTON & ASOCIAȚII

ARON GALANTON & Asociații – Lider al disputelor litigioase, oferind servicii care acoperă întreg spectrul problemelor corporative, de drept comercial, civil, fiscal, achiziții publice și drept European, precum și alte domenii de expertiză care vizează dreptul muncii, real-estate și procedura insolvenței.

EXCLUSIVITATE Interviu Mihaela Galanton, Managing Partner Aron, Galanton și Asociații: Timișoara este un hub interesant pentru tehnologie și business

Aron, Galanton și Asociații s-a impus pe piața serviciilor avocațiale din Banat ca o companie modernă, chiar dacă tradiția Dumneavoastră ca parteneri este una îndelungată și de excelență în Avocatură. Cum îmbinați aceste două componente, tradiția și modernismul?

Dr. Mihaela Galanton, Managing Partner, Aron, Galanton & Asociații: Avocatura implică abilitatea de a identifica soluții inovative și elaborarea unui discurs argumentativ de calitate

Societatea de avocatură Aron, Galanton & Asociații este una dintre cele mai puternice din Banat. Cum ați încheiat anul 2018?  Care au fost ariile de expertiză care au generat cele mai multe venituri?

Copyright © 2021 www.arongalanton.ro